Direct naar inhoud
SVMNIVO het examenbureau voor de vastgoedbranche!

Register PCVB

Voorwaarden en reglementen

Er gelden een aantal spelregels om ingeschreven te mogen blijven in het register. Deze spelregels zijn vastgelegd in een reglement.

Om ingeschreven te staan in het register dient u aan bepaalde voorwaarden te voldoen en te blijven voldoen. Bij de inschrijfprocedure bent u akkoord gegaan met de voorwaarden.

Vakbekwaamheidsvoorwaarden
SVMNIVO controleert bij aanmelding of u aan de theoretische en praktische vakbekwaamheid voldoet. Alleen als wij ervan overtuigd zijn dat u aan de voorwaarden voldoet, wordt u ingeschreven. Na inschrijving controleert het systeem iedere dag of u nog aan de voorwaarden van hercertificering voldoet. Als dat niet het geval is, wordt uw registratiestatus automatisch naar inactief veranderd en bent u niet meer zichtbaar in het openbare register.

Dit betekent onder andere dat u niet meer aan de eisen van de Stichting PCVB voldoet. Daarnaast mag u het logo van het register per direct NIET meer gebruiken. U staat daarenboven niet meer vermeld in het openbare webbased register.

Overige voorwaarden
U bent akkoord gegaan met het reglement. In het reglement staan een aantal spelregels vermeld omtrent het gebruik van het logo, scholing, betaling etc. Raadpleeg het reglement als u niet meer weet waarmee u akkoord bent gegaan!

SVMNIVO - Fultonbaan 80, 3439 NE Nieuwegein 030 - 602 30 60